Peachy Perfect

The peachy perfect cupboard - Planet Fur
Toen we onze servieskast op Marktplaats kochten in 2010 hadden we, met al het verhuisgeweld van dat jaar, niet de moed om de flessengroene binnenkant te verven. En naast het hele uitpakken en verven van de kast is normaliter ook het kiezen van een kleur een heet hangijzer voor mij (en dus ook voor mijn Lief die gek wordt van mijn besluiteloosheid). Na een paar jaar koos ik daarom maar voor een eenvoudige upgrade van de binnenkant, plakte ik behang tegen de achterwand van de kast en sloot ik vrede met het flessengroen.

Dat hele verfproject leek me echter, na het inrichten en verven van een babykamer, ineens niet zo’n punt meer. Dus wordt de kast perzikkleurig van binnen, de kleur van de commode op de babykamer. Ik hoop dat het goed uitpakt, in combinatie met de houtkleur aan de buitenkant..we gaan het zien. We gaan hoe dan ook de krant bellen, want blijkbaar zijn de verfwonderen de wereld nog niet uit.

When we bought the cupboard in our livingroom on Marktplaats in 2010, we didn’t feel like painting its bottlegreen inside anymore, after our double movement that year. We actually didn’t feel like painting it anymore ever since so I papered it a while ago and made peace with the fact that it would probably stay green forever.

But, after changing a whole room into a nursery, painting this cupboard all of a sudden felt like a piece of cake. So, it’s now slowly turning peachy perfect on the inside. I hope this colour will work with its woodcoloured outside, but I still think we should call the local paper anyway to report about our paint project miracle.

9 antwoorden
  1. Pim
    Pim zegt:

    Ach ja, en je persoonlijke Oempa Loempa had nog wel zin in een verf-klusje …
    Tja, ik durf momenteel geen nee te zeggen. Bang dat de zwangerschap hormonen zich tegen me gaan keren :)

    Beantwoorden
  2. Daphne
    Daphne zegt:

    Hee, m’n halve comment staat er niet. Maf!
    Nou ja, ik had alleen nog toe te voegen dat meer richting zalm in plaats van perzik misschien nét meer contrast met het hout geeft. Al vind ik deze kleur ook erg mooi!

    Beantwoorden
    • Pim
      Pim zegt:

      Toevallig is de verf ook zalm-kleur. :) Weet niet waarom Marlous het perzik blijft noemen. Misschien omdat de kleur een beetje ondefineerbaar is. Persoonlijk zou ik deze verf niet ‘zalm’ noemen, maar het staat toch echt op het blik.

    • Marlous
      Marlous zegt:

      Hahaha..ik krijg nu op mijn kop van mijn eigen echtgenoot dat ik het perzik blijf noemen! Het heet blijkbaar zalm. Ja, ik ben geen Grizzly, ik weet toch niet wat de kleurcode van zalm is! ;-D Tweede laag is echt beter, ik was inderdaad bang voor een soort lelijk ton-sur-ton effect.

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *