These times

Present Time origami hearts
Gelukkig slaat ook dit jaar het feestdagenvirus mij niet over: in de kerstvakantie heb ik vrij en ben ik traditiegetrouw ziek. Ach, het dwingt je weer eens om je tempo te halveren, wat soms best even lekker is. In de 72 uur die ik me goed voelde kon ik een beetje kringlopen en werd ik blij verrast door de nieuwe collectie van Present Time, het merk dat wat mij betreft qua producten een beetje op het hellende vlak terecht gekomen was, maar dat door o.a. een samenwerking met Mae Engelgeer weer prachtige ontwerpen in de winkels heeft liggen. Voor onze bijna-onzichtbare salontafel kocht ik de geweldige origami onderzetters.

Het huisje is een klein beetje jeugdsentiment: als kind had ik dergelijke huisjes die je kon stapelen met Hello Kitty figuurtjes en piepkleine meubeltjes erbij. Wat een prachtconcept. Vooral het prêt-à-porter detail vind ik meesterlijk: dat je het huis als een soort handtas rond kan slepen. Ik ben niet zo van het seksespecifieke speelgoed, maar mán…hier gaat mijn meisjeshart nog steeds sneller van kloppen.

Bijna 2014, wat een bijzonder jaar gaat dat worden. Ik ga even verder met rustig aan doen, een fijne, rustige jaarwisseling gewenst allemaal (tenzij je keihard gaat feesten natuurlijk, in dat geval: party harrrd)!

I’m not feeling very well (it’s starting to become a tradition to be sick during the holidays) so I’m too lazy to translate this post, sorry! The origami heart coasters come from the beautiful new collection of Present Time, take a look at their website here. I wish y’all out there a fabulous New Year Eve, hope 2014 will be a happy one!

Vintage Jip en Janneke
Present Time origami hearts

7 antwoorden
  1. Lonneke
    Lonneke zegt:

    Hoop dat je inmiddels bent opgeknapt en van je rust hebt genoten…de onderzetters zijn prachtig…ze prijkten op mijn lijstje en Sint gaf ze me kado ;-) Op een mooi nieuwjaar!

    Beantwoorden
  2. Hiskia
    Hiskia zegt:

    Geweldig die onderzetters! Heb een ontzettend ding tégen onderzetters, maar we hebben ons hart verloren aan een tafel waar ze eigenlijk wel onmisbaar op zijn… Ik ga maar eens winkelen, goeie tip :-)

    Beantwoorden
    • Marlous
      Marlous zegt:

      Ha Mirjam, ze waren ooit te koop bij V&D, ze zijn van Present Time. Ik geloof dat beide bedrijven inmiddels op de fles zijn, helaas!

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *